Whitepaper


WerkmansMobiliteit publiceert over het inperken van verzuim en het duurzaam maken van personele inzetbaarheid. Dit met als doel u te informeren over de ontwikkelingen die binnen dit vakgebied plaatsvinden en u te helpen uw doelstellingen op dit vlak te realiseren.Voorblad_Van coach en herstelcoach naar inclusieve coach
 

Van coach en herstelcoach naar inclusieve coach?

Wie kent niet het begrip ‘coach’ en heeft er direct of indirect wel eens mee te maken gehad? Coachen is een moeilijk vak. Wellicht zijn er daarom zoveel boeken volgeschreven over hoe een goede coach te zijn. Uit de praktijk wordt echter duidelijk dat het goed coachen afhankelijk is van een aantal beschreven factoren. In deze whitepaper wordt daar op ingegaan en staat ook de vraag centraal; 'Is het zinvol om binnen het vak van coach te specialiseren of is de markt op zoek naar generalisten?'(gepubliceerd op 29 augustus 2016 door Werkmans)

10 tips om een loonsanctie te voorkomen
 

10 tips om een loonsanctie te voorkomen

UWV bepaalt bij de beoordeling van een verzuimdossier of de re-integratie inspanningen voldoende geweest zijn. Er zijn verschillende redenen voor het UWV om u een loonsanctie op te leggen. In deze whitepaper krijgt u 10 tips om een loonsanctie te voorkomen. (gepubliceerd op 29 april 2016 door John van Tilburg)